IPA mentes székhely Budapest terültén? Válaszd Újlengyelt!

Szponzorált tartalom

ipa mentes székhelyszolgáltatás
ipa mentes székhelyszolgáltatás

Amikor belekezdünk egy vállalkozásba, akkor mindig érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy a vállalkozásunk számára milyen székhelyre van szükségünk. Amennyiben a munkánk során nincs szükségünk a székhelyünkre, mert pl. egyéni vállalkozók vagyunk, akkor érdemes lehet átgondolni, hogy az otthonunk helyett mégis csak legyen egy külön székhelyünk.

Ilyen esetben ugyanis kézenfekvő lenne a saját otthonunkat bejelenteni székhelynek, azonban ez közel sem a legjobb döntés lenne.

Ha nem szeretnéd az otthonodat a hatósági intézkedéseknek kitenni, akkor ajánlom figyelmedbe a Székhelyszolgáltatást. Ők azoknak a vállalkozásoknak a székhelyével foglalkoznak, akik saját maguk már nem szeretnének a székhely ügyivel tevékenykedni.

A Székhelyszolgáltatás már 11 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, ezért pontosan tudják, hogy mire kell figyelniük, a vállalkozások mit várnak el tőlük, milyen jogszabályok vonatkoznak rájuk. Ezeknek köszönhetően mindig törvényesen és jogszerűen járnak el. Ebben segítségükre vannak azok az ügyvédi irodák is, akikkel szoros kapcsolatban állnak.

Pénzügyileg is stabil a cég, amit az támaszt alá, hogy a Bisnode által minősítve lett a cég. Így nem kell attól sem aggódnod, hogy a szekhelyszolgaltatas24.hu bizonytalan helyzete miatt a székhelyed veszélybe kerül. Több mint 10 éve működnek zavartalanul, és az ügyfeleik nagyon elégedettek velük.

Milyen előnyökkel jár a székhelyszolgáltatás?

Az egyik előnye, hogy nem kell irodát bérelned és adminisztrációt fenntartanod a székhelyeden. Ezzel sokat tudsz spórolni a vállalkozásod számára. A postai küldeményekkel sem kell többé foglalkoznod, ha megbízod a Székhelyszolgáltatást. Nekik köszönhetően minden küldeményed időben át lesz véve és nem kell attól tartanod, hogy egy fontos levél elkeveredik, vagy nem veszed át. A legnagyobb előnye pedig szerintem az, hogy a hatósági intézkedések nem az otthonodban fognak történni. Ezért, ha valami gond adódik a vállalkozással, az otthonod akkor is biztonságban lesz. Szerintem már ezért megéri a Székhelyszolgáltatás szolgáltatását fontolóra venni.

Inkább ipa mentes székhelyszolgáltatás érdekelne? Erre is van lehetőség.

A Székhelyszolgáltatásnál van lehetőséged ipa mentes székhelyszolgáltatást választani. Újlengyel területén ugyanis iparűzési adó mentesen lehet székhelyed. Ezzel nagyon sok pénzt meg tudsz spórolni, hiszen amennyiben nincs telephelyed, akkor a teljes iparűzési adót meg tudod tartani a vállalkozásod számára.

Érdekel a székhelyszolgáltatás?

Akkor nem kell mást tenned, mint felmenni a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalára, ahol nagyon sok információt megtalálsz a szolgáltatásukról.

Ha meglátod a honlapjukat, akkor biztos vagyok benne, hogy a Te tetszésedet is el fogja nyerni. Hiszen egy nagyon igényes weboldalról van szó. Szép a design, a színek is tökéletesen ki lettek választva, könnyen átlátható, és egy helyen minden megtalálható.

Ismerd meg a szekhelyszolgaltatas24.hu-t és vágjatok bele a közös munkába minél előbb!