Motorolajat rendeltem az interneten.

Szponzorált tartalom

2T motorkerékpár - Motorkerékpár olajok - Olajok  | Olajwebshop.hu - kenőanyag megbízható forrásból
2T motorkerékpár – Motorkerékpár olajok – Olajok | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból

Te tudtad, hogy a mortorkerékpárhoz más motorolaj kell, mint egy személyautóhoz? Nekem nem volt egészen világos, de szerencsére a 2T motorkerékpár – Motorkerékpár olajok – Olajok  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból oldalon fel van tüntetve az is, hogy személygépkocsihoz vagy motorhoz való az adott olaj, így el lehet kerülni a baleseteket. Kiderült az is, hogy nem teljesen mindegy, hogy melyik autóba milyen motorolajat öntünk.

Kiderült például, hogy az olajok a viszkozitásuk szerint vannak osztályokba sorolva. Amelyik mögött W betű van, az téli. Azért W, mert „winter”, ennek a rövidítése.

A nyári olajok mellett nincsen W betű. Vannak viszont olyan olajok, amikben szerepel a W és egy másik szám is, mondjuk 15W-40, ez azt jelenti, hogy télen és nyáron is használható.

A 2T pedig a kétütemet jelzi, úgyhogy ezek az olajok: 2T motorkerékpár – Motorkerékpár olajok – Olajok  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, mind 2 ütemű motorokhoz valók. Ezeknél az olajoknál különöse fontos a tapadás és a tisztaság. Ezek rendkívül tiszta olajok, nagyon alacsony a hamu tartalmuk, vagy nincs is bennük hamu egyáltalán. Szintetikus olajok, amik igyekeznek a kopást és a súrlódást a minimumon tartani. Ezért fontos, hogy motorkerékpárba sose öntsünk autóba való olajat, mert az tönkre teheti a motort.

Nagyon kell figyelni arra is, hogy az olajat mindig megbízható forrásból vegyük. Én például az egyik barátom ajánlása miatt az olajwebshop.hu oldalt használom erre a célra, innen igyekszem beszerezni a motorolajat, mert ez a cég teljesen megbízható, nagyon jó minőségű termékeket árul. Már többször rendelt innen a barátom és még sosem volt semmi gondja. Szereti ezt az oldalt és ez nekem is bőven elég indok. Ami még fontos, hogy itt van házhoz szállítás, de annak üzleteik is, ahol át lehet benni a megrendelt termékeket.

Elég közel lakom a X. kerületi üzletükhöz, így számomra nem is kérdéses, hogy hol vegyem át a megrendelt termékeket.

De Budapesten több üzletük is van, és ahogy már említettem, van náluk házhozszállítás is. Ezért érdemes innen rendelni. Ők az olajok igazi szakértői, de ezen kívül még elég sok mindent árulnak. Vannak olyan termékeik, amiket a motorolajhoz kell hozzáönteni, ezek jobban védik a motort. De vannak itt például waxok is, amik pedig kívülről védik az autót és szép csillogóssá teszik azt. Tényleg elég nagy a kínálatuk és nagyon sok mindent lehet náluk venni, ezért is szeretem őket én is.

Sokan rendelnek innen, elég népszerű oldal, ami szerintem nem véletlen, hiszen mindig minden rendben volt eddig, mikor innen vásároltam.