Szponzorált tartalom
Manapság egyre többen küszködnek a reflux nevezetű betegséggel. Aki ebben a cipőben jár, az bizony tudja, hogy a gyomorsav igen kellemetlen is tud lenni. A sav ellen a lúgosítás házilag jelenti az egyedüli megoldást. Számos kedvenc ételünk is sajnos savas hatással bír az emésztőrendszerünkben. A diófélék, a halak, a húsok, de még a sajtok és az áfonya is savasítja a bélrendszert, ami hosszú távon károsan hat a szervezetre. Természetesen számos más étellel ez kompenzálható. A lúgosítás élelmiszerei a gabonák, a hüvelyesek, de még a savanyú káposzta és a citrom is. Az emésztőrendszernek egy étrend változtatás hatalmas segítséget jelent. Az úgy nevezett szuper élelmiszerek ezt a hatás fokozzák. De a szerveknek és a testnek is szüksége van a lúgosítás folyamatára. Ami sejt szinten zajlik, az egy nagyon alapos dolog. Időnként elengedhetetlen, hogy az egész testünket regeneráljuk. A lúgosítás mellett ügyelni kell a vitamin és ásványanyag bevitelre is, hogy azokkal is töltődjön. Hiszen nagyon fontos ezeknek a jótékony anyagoknak a pótlása, mert az a teljes működéshez nagyon szükséges.