Lánybúcsú egyenpólóban.

Szponzorált tartalom

póló tervezés
póló tervezés

A pólók manapság már alapdarabok, melyeket férfiak és nők egyaránt hordhatnak. Ha már ennyire alapdarabnak számítanak, miért ne készíthetnénk belőle valami különlegeset? Miért ne lehetne akár az ünnepek, jelentős események része?

A lolmarkt.hu mindenki számára megnyitja a póló tervezés lehetőségét, hogy kitűnjön a tömegből. Az előre elkészített minták közül válogatva is nagyszerű darabokra tehetünk szert, ám teljesen egyedi pólók tervezésére is van lehetőség.

Ez utóbbit használtam ki a legutóbb, amikor a legjobb barátnőm leánybúcsújára készültünk.

Az elképzelésünk az volt, hogy rózsaszín egyenpólót gyártatunk, melyen a lánybúcsú dátuma szerepel, a menyasszonyén pedig az „elkelt” felirat. A lolmakrt.hu weboldalán böngészve hamar megtaláltam a megoldást ennek megrendelésére. Bár voltak előre elkészített, készen rendelhető változatok is, ezeket inkább csak ihletként használtam. Az „egyedi pólók” fül alatt érthető módon le volt írva, mi a menete az ilyen pólók megrendelésére. Van erre lehetőség online vagy telefonon, de akár személyesen is felkereshetjük a hozzánk legközelebb eső üzletet.

Bár az üzletben való elkészítés gyorsabb, ugyanis rövid határidővel, vagy bizonyos esetekben akár azonnal el tudják készíteni a megrendeléseket, vidéki lakhelyünk miatt ez sajnos nem volt járható út.

Telefonon vettem fel a kapcsolatot velük. Már az első benyomás rendkívül jó volt, nagyon tetszett, hogy ennyire kedvesek és segítőkészek irányomban.

Átbeszéltük a részleteket, segítettek kitalálni, hogy milyen betűtípus és elhelyezés illene a legjobban az általam elképzelt koncepcióba. A rendelés felvétele után meglepően rövid határidőt kaptunk így is, hogy házhozszállítást kellett kérnünk.

Izgatottan vártam, hogy megérkezzen a csomag. Alig 2 nap volt a szállítási idő, így nem kellett sokáig rágni a körmöm miatta. Rékának nem mondtuk meg, hogy mit rendeltünk, hiszen meglepetésnek szántuk. A csomagot közösen bontottuk ki, és az eredmény messze felülmúlta a várakozásainkat.

A pólók mind csodásan néztek ki. A dizájn remek volt, a színek élénkek. Tudtuk, hogy minden szempár ránk fog szegeződni aznap ezekben. Minőségi anyagból készültek, és a méreteket is jól eltaláltuk, nem volt eltérés bennük egyáltalán a várthoz képest.

A lánybúcsún hatalmas sikert arattak a lolmarkt.hu által készített és tervezett pólók. A menyasszonynak nagyon tetszett, és csodás emlék vált belőle, hiszen az este fergetegesre sikerült.