Remek csapatépítés ötletek a vizek szerelmeseinek.

Szponzorált tartalom

csapatépítés ötletek
csapatépítés ötletek

Megérkezett a tavasz és ezzel együtt meg is ugrott az érdeklődés a jobbnál-jobb csapatépítés ötletek után. Már persze ami az én környezetemet illeti. A munkatársaim között nagyon sokan rá vannak feszülve a témára. Ez nyilván érthető, hiszen az utóbbi időszak nem éppen az önfeledt mulatásról és közös kikapcsolódásról szólt. Legbelül már mindenki arra vágyik, hogy közösen bontsunk egy hideg sört és átbeszélgessünk egy estét anélkül, hogy haza kéne menni 8-kor, vagy, hogy azon aggódunk, hogy mivel fertőzzük meg egymást. Nem csoda az sem, hogy a nap első igazán meleg sugaraival párhuzamban előkerülhet a csapatépítés gondolata – még ha a tényleges esemény csak a nyáron kerülhet megrendezésre.

A víz szerelmese vagyok gyerekkoromtól kezdve, nem véletlen hát az sem, hogy ilyen helyzetekben is a vizes programok felé húz a szívem. A csapatépítés ötletek közül mindig azok tetszenek igazán, amiknek van valami vizes vonatkozása. Akár az, hogy egy tó partjára menjünk, akár az, hogy legyen valami uszoda a szállodában. Nem is gondoltam volna, hogy ennél magasabbra is tehetem a lécet, de lehet, hogy most sikerül.

Találtam egy olyan céget, akik a Balatonon szerveznek csapatépítő tréningeket. Nem is akárhogyan, merthogy alapvetően a vízen, vitorlásokkal és más vízi járgányokkal. Őket a balatonpro.hu oldalon lehet elérni és a csapatépítés ötletek mellett egyébként lánykéréseket és lány/legénybúcsúkat is vállalnak. Minden mást megtaláltok az oldalukon, a hajóktól elkezdve, az elérhetőségükön át a teljes szolgáltatási listáig.

Amiért igazán megragadta a BalatonPro a fantáziámat, az a vitorlás csapatépítés ötlete. Kis csapatban dolgozok, tehát egy hajó elég is lenne nekünk, amin mindenkinek megvolna a maga feladata. Tudtommal olyan nagy vitorlás tapasztalata senkinek sincs közülünk, ezért kaland és kihívás lenne mindenkinek. Közben meg lehetne olyasmikkel színesíteni a programot, mint a fürdés a tó közepén, vagy ugrás verseny, vagy akár SUP verseny. A honlap információi között ugyanis az is szerepel, hogy SUP bérlésre is lehetőség van, és ha azt szeretnénk, akkor akár ezzel vagy ezekkel is lehet versenyszámokat lebonyolítani. Mivel az úszásban szerencsére mindenki stabil, ezért ezt is jó ötletnek tartom, hogy a parttól és tömegtől távolabb, a magunk „nyugalmában” tartsunk ilyen megmérettetéseket.

Úgy képzelem, hogy Siófokról áthajózunk a túlpartra. Ott megeszünk egy finom ebédet és talán még néhány bort is végig kóstolunk, aztán elindulunk vissza Siófokra, hogy a napnyugtát még a vízről nézhessük végig. Este pedig a kikötőhöz közeli hotelben folytatjuk a csapatépítést egy kicsit kötetlenebb formában. Szerintem ez olyan programterv, amiben mindenki meg tudja találni a számára szimpatikus mozzanatot. Úgy meg aztán főleg, hogy alapvetően szereti a társaság a nyarat, a napsütést és a meleget és szívesen vagyunk kinn, a szabadban, amikor csak időnk engedi. A mostani időszak után pedig meggyőződésem, hogy ez halmozottan így lesz a következő hónapokban.

Úgyhogy most nagyon berágta magát a fejembe ez a csapatépítés ötlet és őszintén remélem, hogy a munkatársaimat is meg tudom majd nyerni a dologgal kapcsolatban. Hogy mibe kerül, azt még nem tudom, mert minden az egyéni igényektől és ajánlattól függ. Abban viszont biztos vagyok, hogy kedvező feltételeket biztosítanak egy bármilyen más hagyományos csapatépítő programhoz képest is. Ahogy arról is meg vagyok győződve, hogy egy ilyen megszorításokkal teli időszak után senkit sem zavarna még az sem, hogyha egy kicsivel többek kéne fizetni azért, hogy jól érezzük magunkat. De még egyszer mondom, ezt nem tudom még.

Azt hiszem, gyorsan kérek is egy ajánlatot tőlük, hogy legyen miről beszélgetni a munkatársaimmal. Ki tudja, lehet, hogy még a héten le is tudjuk foglalni ezt a szolgáltatást. A csapatépítés ötletek között nálam magasan viszi a prímet. Szerencsére egész ügyesen tudok prezentálni és olyan színben feltüntetni egyes dolgokat, amilyenben csak akarok, úgyhogy nem iszok előre a medve bőrére, de van egy olyan érzésem, hogy vitorlázni megyünk az idén! Azt meg már csak külön remélem, hogy a SUP bérlés sem marad ki a mókából. Mindennek a teteje meg talán az volna, hogyha még egy sárkányhajó versenyre is beneveznénk a második napon. De ez már tényleg csak hab a tortán, én sem akarok telhetetlen lenni. Csak szimplán szeretném maximálisan kihasználni a BalatonPro nyújtotta lehetőségeket.